Taxibestilling - Karmøy Taxi

Hvordan ønsker du å bestille? Det er flere muligheter og ditt valg.

 
Telefon

Sentralbordet er alltid åpent. Hele døgnet kan du ringe inn din taxibestilling på telefon 52 85 80 80 Har du behov for en større bil, kan du bestille maxitaxi. Våre taxibusser tar opp til 16 personer. Husk å oppgi antall passasjerer ved bestilling.

Nettbestilling

Hvis du ønsker å bestille drosje fra nett, kan du sende en nettbestilling her.


Bestilling Av Buss

Vi har to store og moderne busser (53+1 og 49+1 seter)  med høy komfort som gjør de optimale til både sightseeing, lokale oppdrag i distriktet samt langturer rundt om i Norge.
For bestilling og prisforespørsel, ring: 52 85 55 55 Eller send e-post til: post@karmoytaxi.no

Enklere bestilling med Taxifix

Taxifix er en gratis og enkel bestillingsapp. Ved hjelp av GPS finner Taxifix automatisk henteadressen ut fra hvor du befinner deg. Du kan også søke opp adressen i søkefeltet eller via dine lagrede favorittadresser.  Angrer du på bestillingen, kan den kanselleres i løpet av en fem sekunders lang nedtelling som Taxifix starter når du trykker «hentes nå».

Når bestillingen er sendt, mottar du et referansenummer og får deretter en melding i appen når taxien har takket ja til turen.

Alle brukere må registrere seg første gang de tar i bruk Taxifix for at vi skal vite at det er rett person og at mobilnummeret ikke blir misbrukt.

Last ned Taxifix - Med bestillingsappen har du alltid din egen holdeplass i lomma!

Adresse: Bøvågen 25A, 4262 Avaldsnes | Telefon: 52858080 | E-post:  post@karmoytaxi.no | Organisasjonsnummer (Org.nr: 971347686)